dijous, 18 de desembre del 2014

PICASA

Picasa:
Picasa és un programa per visualitzar, organitzar i editar fotografies digitals. A més, Picasa té un lloc web integrat per compartir fotos.
L'objectiu de Picasa és la usabilitat, de manera que sigui molt fàcil d'utilitzar per qualsevol usuari, tot oferint moltes funcionalitats en un sol clic.
La principal funcionalitat del programa consisteix a organitzar les fotos de l'ordinador, tot ordenant-les en carpetes, i col·leccions per ordre cronològic.
També permet fer retocs a les fotografies com ara ajustament del color, reducció dels ulls vermells, correcció de l'alineació de les fotos, etc.
També es pot utilitzar per a enviar fotos per correu electrònic, penjar-les a un weblog, gravar-les a un CD, o altres.


Enllaç :
enllaç de la web:

enllaç de la descarrega:

Logo





Hem fet un àlbum:

dilluns, 15 de desembre del 2014

Bon nadal des de New York a Central park !!!


Aquest fotomontatge l'he fet amb els programes photshop i  inkscape.
Primer he utilitzat el photoshop per fer el fotomontatge.he agafat una foto meva en una pestanya i l'he retallat amb l'eina de la bareta i el lazo ,he agafat una fotografia de central park i en una altre capa he ficat la meva foto,després ge retallat el cel i he ficat un cel de nadal he fet el mateix que amb la meva foto  el ferrari, els regals ,el ninot de neu i el tio. Després he afegit en una altre capa el barret de nadal i les banyes que porta el gos.Entre la capa de central park i el cel he afegit un angel,en una altre capa una estrella que esta sota la lluna, i en una altre capa el Pare Noel.
Aleshores he obert l'inkcscape i primer de tot he ficat el nas al gos amb un cercle de color vermell i una sombra de color blanca, Després he afegit una estrella modificant els poligons l'he pintat de colr blanc i amb ctrol+D l'he anat duplicant i canviant el tamany. Després en un full apart d'inkscape he fet una línia corva i he escrit unes lletres amb l'eina de text i he ficat un degradat vermell,tronja i groc, he convertit les lletres a camí i les he ficat a la línea, aleshores he trt la línia .
Per acabar he pujat la calitat de la imatge i l'he guardat a JPEG.