divendres, 27 de febrer del 2015

Hem creat algunes app amb el programa app inventor MIT





App inventor és un programa per crear app que es pot utilitzar tant a l'ordinadaor mitjançant una pàgina web com en el teu propi smartphone.Per això encara que sigui un programa senzill és molt útil.



Com funciona?

Com ja he dit és un programa bastant útil ja que es pot fer servir a l'ordinador i al smartphone.

Al ordinador organitzes tota la pantalla de les apps i pots canviar el diseny i modificar-ho tot,i evidentment després pots ordenar els blocs per programar l'app  per què fagi el que hagi de fer.
Després, al smartphone, t'has de baixar l'aplicació, i només amb un codi de lletres o un codi Qr pots mirar si la app t'ha sortit bé o li falten alguns retocs.




Enllaç pàgina:






A continuació explicaré breument cada app :


1.Hello purr

La primera app es molt senzilla, l'unica cosa que s'ha de fer és tocar la pantalla on hi ha una imatge d'un gat,i a continuació sona un soroll.

2.Paintpot

La segona app també és bastant senzilla, és una continuació de la primera,és una app que la vam fer amb 2 parts:

1.la part número 1 era agafar una imatge qualsevol, i programar perque es pogués pintar a sobre amb diferents colors.

2.La segona part consistía en,agafar la app a partir de la primera part, i aquest cop poder augmentar o disminuir el gruix de les línies dels colors amb els quals pintaves,aquesta app portava també un botó per netejar la pantalla sencera quan volguessis esborrar.



3.Mole mash
Aquest joc és una mica més complicat , i és el típic joc de tocar al talp que es va movent a una certa velocitat per la pantalla, cada cop que el toques et suma un punt, i si vols tornar a començar només has d'apretar el botó on diu reset que está abaix de la pantalla.
En el meu cas he posat un fons del mario bros.



4.Pong
Aquest joc ha sigut el mes complicat que hem fet, és el típic joc on hi ha una pilota i  una barra,  no pots deixar que la pilota caigui sinó perds i has d'anar controlant la barra per aconseguir-ho,en aquest joc també hi ha un marcador que et conta un punt cada cop que la pilota rebota contra la barra , i també hi ha un botó d'inici i un de reset per tornar a començar.
Jo li he posat un fons de comecocos.