dimarts, 2 de juny del 2015





PROJECTE


El nostre projecte, que hem fet el David i jo, consisteix en gravar-nos explicant molt rapidament el funcionament o  utilitats de la nostra app per a la classe d'informàtica.
Primer hem gravat les nostres veus a l'ordinador en audios, i les hem baixat a mp3, a continuació hem gravat el video mentre parlavem i per acabar l'hem editat amb l'editor de videos de youtube.

         

 EDITOR YOUTUBE

Hem aprés a utilitzaer l'editor de videos de youtube, per començar hem creat el nostre canal i des d'allí hem pogut editar videos que fossin de creative comons (CC), a continuació amb la intenció de que aprenguessim a utilitzar l'editor de youtube correctament hem fet una serie d'activitats destinades a aprendre diferents coses:

  • Afegir filtres i efectes a un video
  • Afegir transicions als videos
  • Posar títols als videos
  • Afegir musica als videos
  • Retallar fragments amb l'eina d'estisores i afegir música de fons.

A continuació podeu veure el resultat de l'aprenentatge:



PODCAST

 El podcàsting és similar al programari de vídeo i dispositius com el TIVo, que permeten mirar el que vols quan vols enregistrant i emmagatzemant el vídeo. El podcàsting generalment s'utilitza amb arxius d'àudio si bé aquesta tecnologia es pot utilitzar per a qualsevol classe d'arxiu, incloent-hi actualitzacions de programari, imatges i vídeos.
És a dir, el podcàsting permet l'enregistrament de ràdio per internet o programes d'àudio d'internet similars. Aquests enregistraments es poden descarregar a un reproductor portàtil (com per exemple un iPod) per poder escoltar l'enregistrament a qualsevol lloc o bé directament des de l'ordinador.


Per poder usar aquest tipus de diari digital per a escoltar o grabar t'has de registrar a la web www.podcast.es i a continuació podràs gravar o pujar els teus audios